Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Már megtudom élni, elő tudom hívni a valódi nőt és a valódi anyát

2013.01.06

 

2012.03.16

Lotti írta: "Több gyógyítás vagy csak részleges eredménnyel végződött, vagy újból és újból visszajöttek a testi tünetek. Saját testi problémám gyökeréig Judit a Thetahealingl technikával ásott le. Katartikus élmény volt......."

 

Egész eddigi női - majd anyai létemet meghatározta anyámhoz való viszonyom minősége.

Még javában óvodás voltam, amikor lezártam magamban a hozzávaló gyermeki érzéseim. Elvittem magammal az oviba a kedvenc klipszét, büszkén mutattam kincsemet kis barátnőimnek,  - játék közben véletlenül eltört a csatja. Eldugtam otthon a törött fülbevalót, egy napon anyu keresni nem kezdte a lila ruhájához a lila klipszet. Több mint ötven éve történt és még mindig emlékszem a legapróbb részletekre is. Én reszkettem félelmemben, mi lesz ha megtalálja a törött ékszert, megszólalni sem mertem………megtalálta egy fiók mélyén. Te törted el? -kérdezte,… te voltál, pedig megtiltottam,  hogy ezzel játssz és már ütött is …. Ő csak vert és szidott – én üvöltöttem a félelemtől és a fájdalomtól, és csak ütött tovább….tavasz volt, az ajtónk nyitva, a szomszéd lakásból jött át csehnéni (csak így hívtuk) és vett ki anyu kezéből. Még most is hallom a szavait: - ne üsd annyira ezt a lányt, még valami baja lesz. Ezzel kivett anyu kezei közül és átvitt magához.

Akkor megszakadt valami bennem, mert nem értettem, azt amit akkor úgy éltem meg, hogy jobban szereti a tárgyait - mint engem, hogy fontosabb számára egy klipsz, egy tárgy, mint én. Lezártam magam anyu irányába.  Ma már tudom, hogy ő is egy olyan mintát követett, amit a nagyitól látott és ő pedig a déditől kapta….Én pedig ezt utasítottam el, ezt az anyai mintát, ezt hárítottam egész későbbi női majd anyai létem során. Minél jobban hárítottam, annál inkább vonzottam be ezeket a helyzeteket magam köré, újra és újra bevonzottam kicsinyke életem színpadára. ..amire nézek – az vagyok.

A Kapcsolatteremtéssel újból létrejött a kapcsolat köztem és a magasabb rendű énem között- a probléma azonban ettől még továbbra is bennem élt. A testem ezt reagálta le, amikor újból és újból védőburkokat épített körém, szép kerek úszógumikat – hárítva a bennem előjövő emléktöredékeket is.  Egom ezt reagálta le, amikor problémás helyzetek elodázására megoldásként a vásárlási kényszert szugerálta -  anyagilag ha már nem bírtam, jöttek a turkálók… néhány óráig boldog voltam szerzeményem által, de már a hazaúton azon törtem buksimat, hová is dugjam el legújabb szerzeményemet férjem elől.

A szívemet lezártam, ezért kellett a védekezés, ezért kellettek az úszógumik, hogy bezártan tudjam tartani magam – lezártam magamban a nőiességet, hárítottam, az akkori anyai mintát- hárítottam, erre pedig a testem is a maga módján reagált, úszógumival hárított. Azzal, hogy lezártam magamban a nőt – már nem tudtam megélni annak valódi szépségét sem – hárítottam.

Ahogy a valódi Lotti akarta élni az anyaságot, azt sem tudtam megélni, mert csak azt tudtam, ami minta előttem és bennem megvolt – ezt viszont hárítottam. Úgy nem akartam, mint anyu, de éppen ezzel vonzottam be újból és újból magamhoz.

Most viszont, hogy bejutottam a női sebzett ágon magamba egészen a sebzett gyökérpontig, fel tudtam venni a kapcsolatot az igazi Lottival, aki tudja: mi a nőiesség a Teremtő szintjén, tudja: mi az anyaság valójában. Most már elő tudom magamban hívni a valódi nőt, a valódi anyát, akinek nincs már szüksége tárgyakra a szeretete kifejezéséhez, és aki úgy érzi jól magát, ahogy egy valódi nő érzi és egy valódi anya, nem pedig mint aki a múlt mintázata.

Ennek a friss tudásnak a birtokában,  egy úszógumi mentes alakkal – amilyen a valódi női formám, hiszen a Teremtőhöz visszakapcsolódtam, ezáltal a valódi női ideához is, amit le tudok hívni magamnak. Végiggondoltam: le sem kell hívjam, hiszen DNS szintig ott van már bennem a Kapcsolatteremtésem létrejöttével, meg tudom valósítani – előhívni magamból, megélni a Valódi Nőt. Tudom, hogy lehetséges önmagamban biztonságosan lenni a sérült anyai, női minták elhagyása után is, hiszen már elő tudom hívni a valódi nőt és a valódi anyát.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.